Mosegrise

Vi dækker hele Midtjylland og Nordjylland med professionel skadedyrsbekæmpelse.Vi anvender en kombination af fælder og muldvarpegas til at bekæmpe mosegrise med en metode, der sikrer en hurtig og effektiv løsning.

Bekæmpelse med gas


Metode

Vi anvender en kombination af fælder og muldvarpegas (fosforbrinte) til at bekæmpe mosegrise. Denne metode sikrer en hurtig og effektiv løsning.

Gasning

Hvis jord- og klimaforholdene er optimale, anvender vi fosforbrinte.
Dette er en yderst effektiv metode, hvor tunnelsystemet fyldes med giftig gas, der hurtigt og humanitært dræber muldvarpene.

Garanti

Vi går op i at levere den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi garanti. Hvis der kommer nye muldvarpeskud indenfor 2 uger efter bekæmpelsen, så ordner vi dem gratis.

Bekæmpelse med fælder


Metode

At fange en mosegrise kræver tålmodighed og ekspertise. Nogle gange lykkes det hurtigt, mens det andre gange kan tage dage eller uger.

Fælder

Målfælder fanger mosegrise i tunneler og tilbyder en human alternativ til gift. Korrekt placering og håndtering er afgørende for effektivitet.

Garanti

Fangst med fælder kan være tidskrævende. Derfor pålægger vi et gebyr for hver udrykning og et opstartsgebyr. Du kan finde vores priser her.

Ofte stillede

Spørgsmål

Bekæmpelse med fosforbrinte (muldvarpe gas).

Vi gasser ikke:

– Arealer med offentlig adgang.
– Jordtemperatur under 5C
– Jordtemperatur over 23C

Hvor Lang tid tager det?

Gasning: tager ofte 1-3 besøg afhængigt af årstiden.

Bekæmpelse med fælder.

Hvor Lang tid tager det?

Det tager oftest et par dage, hvis ikke uger.

Tid & Pris:
Fangst med fælder kan være tidskrævende. Derfor pålægger vi et gebyr for hver udrykning og et opstartsgebyr. Du kan finde vores priser her.

Vi kan ikke altid garantere en hurtig fangst, men vi kan love, at vi gør vores yderste for at fange alle muldvarpe og løse dit problem.

Gasning: fra 1350,- 

Fælder: fra 1350,- +  Vi pålægger et gebyr for hver udrykning.

Før du indsender din bestilling online, kan du se den fulde pris inkl. moms og kørsel.

Pris beregner

Se priser her

Der gives 14 Dages Garanti, fra hvert besøg.
Dvs. at hvis du genbestiller indenfor garanti perioden, kommer vi gratis.
Der pålægges ikke ekstra gebyr, heller ikke kørsel.

Bestil

Vær ikke genert
Vi er her for at hjælpe!

Efter din bestilling sender vi dig en SMS-bekræftelse. Betaling kan ske via bankoverførsel, kontant eller MobilePay. Modtag din kvittering via e-mail efter afsluttet service. Din tilfredshed og et skadedyrsfrit miljø er vores top prioritet. Udfyld formularen nedenfor for at starte processen. Vores team kontakter dig snart for at hjælpe dig yderligere.

Ring til os for en aftale i dag!

61 44 38 83